Workshops

Vanuit Burning Bridges verzorgen we ook workshops en cursusen, deze worden vaak voor de cursist op maat ingericht. Om een kleine impressie te geven van onze aanbod hebben we deze lijst samengesteld. Meeste van deze cursussen zijn erop gericht dat je je eigen apparatuur beter leert beheersen, hierom worden de meeste lessen dan ook aangeboden met de mogelijkheid om dit bij jou thuis te doen. Voor de aantal lessen, prijzen en verdere mogelijkheden kan je altijd vrijblijvend contact opnemen via de contact pagina.

 

Fotografie 101

Antique_camera_07-03-2016-7

Voor iedereen die persoonlijke begeleiding wil bij zijn fotografie. De lessen zijn een op een en hierdoor dynamisch en gefocusd op jouw behoeftes, vragen en interesses. Dit kan gaan over het basis van de camera instellingen tot zeer specifieke vragen in fototechnieken of fotoprojecten.

 

 

Lightroom

WM_100proc_Mamiya_RB67proS_09-03-2016-1

Je foto’s beheren en snel bewerken is iets wat voor veel fotografen een uitdaging kan zijn. Een programma die daar een oplossing kan bieden is Adobe Lightroom. Als je dit stukje software onder de knie krijgt, kan je veel efficiënter te werk gaan en veel meer plezier beleven aan je foto’s en om dit te leren kan ik je van dienst zijn. Door met jou de functies van Lightroom stap voor stap door te lopen, uiteraard gericht op jouw fotografische behoeftes, leer je op het snelste manier om het meeste uit deze veelzijdige programma te halen.

 

 

Experimentele fotografie

Palenstein_thoughlite_05-11-2015-4

Je hebt de meest voorkomende studio praktijken onder de knie, maar je wil meer. Dingen kunnen die je zonder Photoshop niet dacht te kunnen of juist onderwerpen aansnijden die net een stap verder zitten dan het alledaagse modellenshoot. Ik kan je helpen om zowel je fotografische als je conceptuele horizon te verbreden.

 

 

 

 

 

Haal het meeste uit je studio

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Je hebt net je eerste studio aangeschaft of je wil meer uit je bestaande apparatuur halen, maar weet niet precies hoe je dit aan moet pakken. Ik kan hier begeleiding in geven door te kijken naar je studio opstelling en praktijk grepen te laten zien om tot de foto’s te komen die je wil maken. Hiernaast kan ik ook advies geven hoe je je studio uit kan breiden om nog betere producties te kunnen creëren.

 

 

 

Lezing conceptuele fotografie

Een avond over het praktijk achter conceptuele fotografie. In deze lezing bespreek ik het verschil tussen een idee en een concept in de fotografie, hoe je je concept kan vertalen naar fotografie, hoe je met je symboliek om moet gaan om verschillende culturele achtergronden te bereiken en meer. De doel van deze lezing is vooral ingericht om je bewust te maken van de verschillende aspecten van je fotografie moet gebruiken.

 

Workshops bij andere instanties:

 

Portretfotografie bij Kamera Express

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Aanmelden via Kamera-Express
Portretfotografie kan een zeer verrijkende bezigheid zijn voor de meeste fotografen. Het is een manier om heel snel persoonlijk contact met iemand te leggen. Hiervoor is het wel goed om te weten wat voor apparatuur u moet gebruiken en hoe u de persoon kan begeleiden tot de perfecte foto. Tijdens deze workshop zal onze expert op het gebied van portretfotografie u laten zien hoe u een goed portret neerzet.Deze workshop is geschikt voor de fotograaf die wel al wat basis kennis in huis heeft. Tijdens de workshop zal er ook een stukje praktijk aan bod komen, dus neem uw camera (als het kan met flitsschoen en verwisselbare objectieven) mee.

error: Content is protected !!