Een omwenteling

BaSe Art and Photography gaat verdwijnen

Met de lezing van gisteren sluit ik dit hoofdstuk af en neem ik afscheid van deze naam.

Dit betekent echter niet dat we gaan stoppen, we gaan alleen de profilering omgooien. Zeker als ik kijk naar de foto’s die gemaakt worden, ze vereisen meer karakter dan dat wat de huidige bedrijfsnaam uitstraalt.

Hiernaast zijn er in de afgelopen twee jaar flink wat dingen gebeurd waardoor ik zelf ook behoefte heb aan deze verandering.

Dus hierbij introduceer ik:

Burning Bridges Photography

 

BBP_STUB

 

 

 

 

Burning Bridges heeft voor mij twee betekenissen, aan de ene kant op een bepaalde manier afstand doen van wat er voorafging, om met een schone lei te beginnen. Dit betekent niet dat ik het verleden wil wegmoffelen, want dat zijn wel de funderingen voor wat er komen gaat. Aan de andere kant staat deze naam ook voor het feit dat ik door wil en zal blijven gaan, zelfs als schijnbaar alle bruggen voor en achter me afgebrand lijken. Er zijn ook andere manieren om een rivier over te steken.

Deze omwenteling brengt wel met zich mee dat de website, facebook en mailing zullen veranderen. De domeinnaam thebaseart.com blijft komende tijd nog wel bestaan, maar zal op korte termijn een andere vormgeving krijgen (en hopelijk een stuk sneller laden). De rest volgt vanzelf en alle belangrijke veranderingen zullen dan ook gemeld worden.

error: Content is protected !!