Diensten

De fotografie van Burning Bridges kenmerkt zich door felle kleuren, diepe contrasten en een uitgesproken sfeerbeeld. In veel van de producties wordt gezocht naar surrealistische elementen om de kijker meer het beeld in te trekken of om een extra boodschap mee te geven. Een van de voornaamste technieken hiervoor ligt in creatief lichtgebruik in combinatie met langere sluitertijden.

Voor de prijzen en verdere mogelijkheden kunt u altijd vrijblijvend contact opnemen via de contact pagina.

 

Onze fotografische diensten bestaan uit:

Portretfotografie:

Een portret voor de professionele profiel, een die de familie laat zien of de gene die een andere dimensie betreed voor de creatieve geest. Bij u thuis of op locatie ook mogelijk.

Productfotografie:

Uw product op een creatieve of uitdagende manier tonen is een belangrijk onderdeel van uw marketing. Hiervoor bent u ook welkom bij Burning Bridges en onze focus ligt op alternatieve productfotografie.

Reportages:

Of het nou nieuws, evenementen of andere speciale gebeurtenissen zijn, wij staan klaar om het voor u goed in beeld te brengen.

Editorial:

Foto’s om uw publicaties sfeer te geven of om verhaal lijnen te tonen.
Al dan uit stock of speciaal voor u geschoten.

Fotobooth:

Regelmatig staan we ook op evenementen met een fotobooth voor portret fotografie en andere gelegenheden. Onze twee Husky’s zijn vaak ook gewillige modellen om u te vergezellen op de foto. De foto’s kunnen, afhankelijke van de lokale mogelijkheden, per direct geprint of achteraf digitaal verstuurd worden.

 

Gedrukte producten:

Art Prints:

Veel van onze foto’s kunt u op diversen maten gedrukt bestellen.

Fotoboeken

Burning Bridges heeft ook meerdere publicaties zelf gemaakt en die zijn ook uiteraard te bestellen.Voor een overzicht van deze boeken kunt u kijken onder:  Publicaties.

 

Andere diensten:

Workshops, lessen en lezingen

Licht grafisch vormgeving

Project begeleiding

 

 

error: Content is protected !!